به گزارش خبرگزاری تسنیم، براساس این آییننامه اجرایی خودروهایی که تا پیش از ابلاغ این آییننامه مجاز به تردد در مناطق آزاد تجاری و صنعتی ویژه اقتصادی هستند مشروط به پرداخت کلیه عوارض و بدهیهای مربوطه و حقوق و حقوق ورودی و معاونت فنی و پلاکگذاری و واردات هستند.
مبنای تعیین ارزش خودرو و حقوق ورودی بز اساس تبصره 6 اصلاحی ماده واحد قانونی چگونگی محاسبه سود گمرکی هستند.
آیین نامه اجرایی بند (ث) تبصره (7) ماده واحده قانون بودجه سال 1402 کل کشور
ماده 1- خودروهایی که تا پیش از ابلاغ این آییننامه مجاز به تردد در مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی هستند، مشروط به پرداخت کلیه عوارض و بدهیهای مربوط و حقوق ورودی (مشتمل بر حقوق گمرکی و سود بازرگانی مصوب) و دارا بودن معاینه فنی متصل سامانه سیمفا، با رعایت قوانین مجاز به پلاکگذاری ملی و واردات به سرزمین اصلی هستند.
خودروهای مستثنی شده از حکم بند (1) تفاهمنامه مشترک شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی و گمرک جمهوری اسلامی ایران به شماره 14002/10/1430 تاریخ 10 خرداد 1400 مشمول حکم این ماده نیست.
ماده 2- مبنای تعیین ارزش خودرو و حقوق ورودی بر اساس تبصره (6) اصلاحی ماده واحده قانون چگونگی محاسبه و وصول حقوق گمرکی، سود بازرگانی و مالیات انواع خودرو و ماشینآلات راهسازی وارداتی و ساخت داخل و قطعات آنها موضوع ماده (12) قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب 14 ٢ است.
ماده 3- پلاکگذاری ملی و واردات خودرو موضوع این تصویبنامه به سرزمین اصلی، توسط اشخاص حقیقی و حقوقی منوط به اخذ تأییدیه آلایندگی ایمنی و خدمات پس از فروش از سازمانهای حفاظت محیطزیست و ملی استاندارد ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت و رعایت ماده (10) قانون ساماندهی صنعت خودرو و با ثبت سفارش یا ثبت آماری بلامانع است. ”
انتهای پیام/
منیع
tn.ai